Show all

  Palvelu Lahjaksi -lahjakorttikatalogi

  49,90 


  Monta vaihtoehtoa. Yksi valinta. Lahja isälle, äidille, kaverille ja lapselle.

  Ostamalla katalogin, voi lahjansaaja valita mieluisimman useasta eri vaihtoehdosta. Iloitse, nauti ja hemmottele joko yksin tai kaverin kanssa erilaisten palveluiden parissa. Palveluita aina autonhoidosta pakohuonepeleihin ja ravintoloista hierontaan. Sataprosenttisesti paikallista.

  Katso kaikki palvelumme tästä.

  Joululahjat yrityksille? Onnistuu.  Tee tilaus sähköpostiin info@palvelulahjaksi.fi tai soita ja kysy lisää! Kiire lahjan kanssa? Soita 044 306 3246, nouda ja maksa samalla!

  tuotetunnus (SKU) katalogi. Osasto: .

  Palvelut / Tampere

  lahja tampere

  lahja tamperelahja tampere


  Palvelu Lahjaksi -katalogi tekee lahjojen ostamisesta helpompaa!

  Kymmenen paikallista palvelua sisältävä lahjakorttikatalogi on ostajalleen helppo, ja saajalleen jännittävä lahjatuote. Yhdellä katalogilla saa mahdollisuuden valita mieluisimman vaihtoehdon yhdeksästä täysin erilaisesta lahjakortista!

  Voit hankkia katalogin joko itselle, ystävälle tai perheenjäsenelle! Palvelut sopivat varauksetta lähes kaikille yli 15-vuotiaille. Ostamalla Palvelu Lahjaksi -katalogin, tuet paikallisia opiskelijoita sekä yrittäjiä. Katalogin palvelut käytettävissä 1.12.-31.5.2019, ellei toisin mainita.

  Varoitus. Katalogin saaminen saattaa aiheuttaa riippuvuutta. Pahoittelumme. Kuten tiedät, niin kaikkea ei voi saada. Mutta sitä varten olet tällä sivulla!


  Mikä ihmeen Palvelu Lahjaksi?

  • Palvelu Lahjaksi on lahjakortti, jossa riittää vaihtoehtoja. Kuten nimikin kertoo, nämä vaihtoehdot ovat toinen toistaan parempia palveluja, joista saat valita itse mieluisimman. Paikalliset palveluntarjoajamme ovat lähteneet mukaan tuottamaan ikimuistoista Palvelu Lahjaksi -katalogia juuri sinulle – yhteisenä tarkoituksenamme on tarjota lahja, joka sopii kaikille.

  Miten se toimii? Mistä sen saa?

  • Yksinkertaisuudessaan Palvelu Lahjaksi toimii siten, että sen saaja tutkii ensin katalogin tarjonnan, ja valitsee niistä sitten itselleen mieluisimman. Tämän jälkeen hän toimii valitsemansa palvelun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa sen kyseiselle palveluntarjoajalle. Yksi katalogi = yksi, valitsemasi palvelu.

  Kenelle lahjakorttikatalogi sopii?

  • Nykyajan materiaan ja loputtomaan mainostulvaan hukkuu yksi jos toinenkin epätietoinen lahjanostaja. Mitä ostaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä se Marko nyt pitikään? Mitähän sille kummitytölle tänä vuonna hankkisi? Palvelu Lahjaksi -katalogi on sopiva lahja lähes kaikille – se sisältää palveluja niin hyvinvoinnista elämyksiin ja illanvietosta hemmotteluun. Se sopii merkkipäivien ja arjen muistamiseen ja on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja äitienpäivälahjaksi.

  Mitä hyötyä on ostaa Palvelu Lahjaksi -katalogi?

  • Palvelu Lahjaksi on saanut alkunsa Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialta, jonka alumnit ja nykyiset opiskelijat ovat edelleen toiminnan takana. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajia helpolla, hauskalla ja edullisella lahjatuotteella. Toimintaamme ohjaa jokaisessa vaiheessa sloganimme ”paikallisilta paikallisille”. Hommaa pyörittää nuoret yrittäjät, katalogeja myy eri alojen opiskelijat sekä urheilijat, ja tämä kaikki kulminoituu hetkeen, jossa katalogi tipahtaa pahaa-aavistamattoman asiakkaan postiluukkuun. Hän valitsee palvelun ja paikallinen elinkeinoelämä kiittää. Kaikki katalogin palvelut ovat arvoltaan yli ostohinnan verran, mikä tekee tuotteesta myös monimuotoisen sijoituksen; niin taloudellisesti kuin elämyksellisesti ajatellen.

  Paino 0.100 kg
  Mitat 14.5 × 14.5 cm