Kuusi vuotta sitten, eräät aikamme suuret visionäärit halusivat tarjota sukulaisilleen ja ystävilleen joululahjan, joka olisi erilainen.

Tämän erilaisen joululahjan tavoite oli melkoinen: Samaan aikaan sen piti miellyttää lahjansaajaa sekä ostajaa, olla edullinen, tukea paikallisia yrittäjiä sekä lisätä opiskelijoiden tonnikalavarastoja. Aika paljon vaadittu. Mutta niinhän sen pitääkin olla. Kun säveltäjä alkaa tekemään hittiä, niin vain yksi asia on tärkeää:

Yksinkertainen on kaunista.

Vuosi vuodelta tavoitteessa edettiin. Väki vaihtui, mutta idea pysyi. Siitä oli muovautunut Suomi-iskelmästä kaihoisasti muistuttava kappale, jota kukaan ei radioselauksellaan ohita. Vai väittääkö joku, ettei laulaisi mukana kun ämyrit puskevat ulos Aikuista Naista?

Tuli vuosi 2014. Pepe oli vihdoin löytänyt intohimonsa myynnin parista ja se kaikki kulminoitui tähän samaiseen lahjaan, joka aikaa sitten keksittiin.

Palvelu Lahjaksi -katalogi oli kaiken alku, muttei todellakaan loppu.


Kirjoitushetkellä vuonna 2017 ollaan tilanteessa, jossa Pepe on Englannissa ja Eetu Tampereella. Palvelu Lahjaksi on välimatkasta huolimatta entistä paikallisempi. Ja niitä paikkoja tulee olemaan monia. Olemme tehneet päätöksen, että lähdemme yrittämään. Kirjaimellisesti.

Ensi sesongille Palvelu Lahjaksi laajenee Tampereen lisäksi jo aiemmilta vuosilta tuttuun Jyväskylään, sekä rakkaaseen kilpakumppaniin Turkuun.

Ai miksi myös muualle? Sen takia, että ei tällaista ole muilla. Oikeasti - mikä muu muka?

On näin paikallinen, siis.

Paikallinen lahjakortti.

Tervetuloa mukaan tarinaan mahtavaan!

Terveisin

Eetu & Peter 

Palvelu Lahjaksi-tontut

 

 "Paikallisilta paikallisille.
Ja jokaiselle jotakin!"


 
 
Ota tarina haltuun myös Facebookissa!
 

Palvelu Lahjaksi -lahjakorttikatalogi kehitettiin alunperin palvelemaan pirkanmaalaisia.

Tavoitteena oli yhdistää lahjakortin helppous sekä valinnanvapauden tuoma monipuolisuus. Ideasta syntyi lopulta hauska ja mieleenpainuva lahjakorttikatalogi, jonka saaja voi valita minkä tahansa useasta eri palvelusta. 

Vuonna 2017 pirkanmaalaisilla tarkoitetaan paikallisia kuluttajia, yrittäjiä, opiskelijoita ja urheilijoita. Olemmekin mielestämme etuoikeutetussa asemassa: tekemässä projektia, josta kehtaa olla ylpeä.