Palvelu Lahjaksi uudistui kaudelle 2019-2020

PALVELU LAHJAKSI ON TÄMÄN JOULUN YKKÖSTUOTE – TAMPERELAINEN PALVELULAHJAKORTTI UUDISTUU! 

lahjaidea tampere

Lahja on paketoitu. Tampereella vuosia sitten keksitty – perintöprojektista bisnekseksi kehittynyt Palvelu Lahjaksi, uudisti alkavalle kaudelle ilmettään ja lisäsi valikoimansa kokoa. Yllä olevassa, nostalgisessa kuvassa tosin ollaan kaukana vuodessa 2017, mutta ei anneta sen tai fotoshoppaustaitojen häiritä tiedottamista.  

Lajissaan harvinainen monivalintalahjakortti on alusta asti ollut yhdellä asialla. Paikallisten asialla. Mukana on jälleen liuta toinen toistaan kovempia pirkanmaalaisia palvelu- ja elämysyrittäjiä. Toiminnan takana on paikallinen, jatkuvan itsensä kehittämisen perään vannova myynti- ja projektitiimi. Ja tämän karavaanin kärkiajoneuvon etupenkillä Pepe (kuvassa vasemmalla) ja allekirjoittanut.

Noniin! Alkoihan se Eetu kirjoittaa. Siis itsetehtyjä nettisivuja ja tätä blogia. Syy on yksinkertainen: pakko. Haluamme saattaa Palvelu Lahjaksi -ilosanomaa mahdollisimman monelle, ja toivommekin hartaasti että pidät tämän vuoden faceliftistämme ja lahjakorttivihkostamme. 

(Tai vaikka et pitäisikään, niin toivottavasti ostat lahjakortin joululahjaksi, ja joku muu ehkä tekee sen!)

Jos olet tälle sivulle päätynyt, kävit luultavasti jo kääntymässä porstuan, eli etusivun puolella – mutta kertauksena: 

Palvelu Lahjaksi on 12 paikallista "palvelulahjakorttia" sisältävä lahjatuote, jonka ostamalla sen saaja saa lunastaa yhden valitsemansa palvelun. Se on saanut alkunsa Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialta​ vuosikymmenen alussa ja päätynyt erinäisten vaiheiden kautta kahdelle tuoreemmalle alumnille. 

Toiminnan keskiössä ovat huikeat pirkanmaalaiset palveluntarjoajamme. Mukana on mm. hierontaa, virtuaali- ja pakopelejä, kauneus- ja hemmottelupalveluita sekä monia muita. Lahjavihkon palvelut ovat arvoltaan yli ostohinnan, ja se sopii lahjaksi lähes kaikille. Ainakin isälle, äidille, veljelle, siskolle, työkaverille, työntekijälle, sukulaiselle ja kummin kaimalle. Sekä toki itselle. 

VANHOJA PARTOJA, UUSIA TUULIA

Palvelu Lahjaksi -verkkosivut ovat nyt ainakin omasta mielestäni yhden bissen verran fiksummat. Tällä hetkellä niitä vielä hiotaan talvikuntoon, mutta päätin kickstartata kauden koska teki mieli kirjoittaa. Rakastan kirjoittamista, joten itsensä pakottaminen intohimon pariin ei liene väärin vaikka työmaa onkin kesken. No, ollaanhan me Tampereella. 

Sivut eivät ole vieläkään täysin oppikirjamaiset, mutta siihen on selvä syy. Se suomalainen sisuko saa aina tämän tahon tekemään itse ja säästämään, ilmeisesti. Tällä kertaa kuitenkin ammattilaisen kanssa yhteistyössä. Ei nimittäin ole muuten tämä verkkosivujen vääntökään mikään budjettikysymys (ainoastaan), vaan ihan puhtaasti oppimisen janosta johtuvaa askaretta. 

Ilman tämän sivuston hiomista, uudelleenrakentamista kahteen kertaa ja jatkuvaa kehittämistä sekä kiroilua en todennäkösesti tällä hetkellä ylläpitäisi muita, satojakin tuhansia kävijöitä tavoittavia verkkosivustoja. Jokainen askel on eteenpäin, jos ei pakita. 

Palvelu Lahjaksi, eli nykyaikaisesti PL, on nyt toista vuotta erillisen yrityksen alla. Perustimme Peterin kanssa osakeyhtiön yhteisille askareillemme molempien valmistumisen jälkeen, joista PL on mielenkiintoisin ja ehdottomasti hienoin. 

Ilman kyseistä huikeaa palvelulahjakorttia nimittäin ei Pepellä olisi tällä hetkellä välttämättä nykyistä työuraansa Tampereen ammattikorkeakoulussa, eikä allekirjoittanut välttämättä olisi alkanut läppärityöläiseksi. Paljon on siis tunnetta pelissä. 

Tälle kaudelle päätimme ottaa ryhtiliikkeen. Uudistaa ilmeen, sivut ja hieman myös sisältöä – saimme nimittäin mukaan yhteensä 12 mahtavaa paikallista toimijaa. Ennen on pärjätty noin kymmenellä, katsotaan miten tällä komppanialla alkaa kone yskimään. Ainakin on teille asiakkaille lisää valinnanvapautta – ja sehän tästä sen jutun tekeekin. 

Tavoitteemme on yksinkertainen: estää sua ostamasta turhaa materiaa. Oma lehmä laiduntaen, pyydän että käyt viimeistään tässä vaiheessa tutustumassa PL:n ideaan vaikkapa tästä

aineeton lahja

LAHJAN HANKINTA EI OLE RAKETTITIEDETTÄ

Monta kertaa viime hetken lahjaostoksia tehdessä tulee miettineeksi, että onko siinä mitään järkeä. Väkisin ostaa materiaa, joka ei välttämättä lämmitä montaa päivää (itse tehdyt villapaidat ja -sukat pois laskien) ja toivoa että vastaanottaja tykkää. Valita se CDON.comin lahjakortti henkilölle, joka ei ole nähnytkään cd-levyä. Sokkosuklaalevy sukulaiselle, joka yrittää laihduttaa. Tai antaa työntekijöille se parhaat päivänsä nähnyt kosamiittipullo, vuosia samat kuivamuonat sisällään pitänyt lahjakori ja muutaman kympin bonus palkkanauhaan. 

Meidän vaihtoehto on tylsän lahjakortin sijaan ei-niin-tylsä lahjakortti. Erinomainen lahjaidea työntekijälle, omalle puolisolle, sukulaisille ja ihan rohkeasti itselle. Valikoima on mielestäni sen verran magea ja tuote oikeasti tuottaa monelle taholle iloa, että jos tätä lausetta parhaillaan luet, pyydän sua sen vilpittömästi tsekkaamaan ja vinkkaamaan tiätty myäs kaverille ja pomolle!

Mielestäni Palvelu Lahjaksi on paras vaihtoehto heti hyväntekeväisyyden jälkeen, vaikka itse sanonkin.

Tässä vaiheessa toivotan rauhallista syksyä kaikille. Blogiin tulen kirjoittelemaan joulusesongista 2019, esittelemään paikallisia palveluntarjoajimme ja/tai muuten vain purkamaan sydäntä pienyrittäjän arjesta. 

Jos tulee kysyttävää Palvelu Lahjaksi -vihosta, niin meikäläiset tavoittaa esimerkiksi tuosta oikealta löytyvästä WhatsApp-nappulasta tai vaikkapa sähköpostitse info(at)palvelulahjaksi.fi.

Muistakaa – paikallisilta paikallisille! 

Cheers, Eetu