Portaalin virtuaalielämykset ovat hauskaa ajanvietettä

Portaali on Tampereen ensimmäinen ja varmaankin myös ainoa paikka, jossa pääsee kokemaan huimia virtuaalielämyksiä ja -kokemuksia. Muutaman kauden Palvelu Lahjaksi -valikoimaan kuulunut nuorten yrittäjien kioski on juuri muuttanut upouusiin tiloihin Hämeenkadulle. 

Portaalissa voit harrastaa esimerkiksi jousiammuntaa, matkustaa maailman ympäri, tutkia kauhutaloa ja taistella verisesti kaveria vastaan. Kuulostaa varsin monipuoliselta harrastukselta?

Eikä vain kuulosta. Hämeenkatu on ihmeellinen paikka, mutta Portaalin virtuaalielämysliike se vasta ihmeellinen onkin. Ja joku vielä kehtasi väittää, että kivijalat ovat menneen kesän räntälumia ja ratikka vie kaiken ilon!

Huippuluokan VR-laitteiston, laajan pelivalikoiman ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun takaa löytyy kaupparekisteriinkin päätyneet Portaalin Pojat. Saku, Aleksi ja Antti – yhdessä rempseän henkilökuntansa kanssa tekevät kaikkensa, että sinulla ja kavereillasi riittää viihdettä ja uutta koettavaa.

OK.

Suotta mä nyt yritän virtuaalisesta elämyskeskuksesta sen enempää tällä esihistoriallisella kirjoitusformaatilla kertoa ja maalailla, tsekkaa lisää videolta alta niin tiedät heti mistä puhutaan. Palataan sitten asiaan!


Virtuaalitodellisuus eli VR (ei mikään valtion rautatie vaan virtual reality), mahdollistaa uudenlaisen tavan uppoutua virtuaalisiin maailmoihin, joka tapahtuu käytännössä lasit, kuulokkeet ja kapulat päälle pukemalla. Virtuaalilaseilla pystyy näkemään kolmiulotteisen virtuaalimaailman pyörimällä kirjaimellisesti kuin sanonko mikä missä. Eli aivan kuin olisit itte paikalla – oli kyseessä sitten lyhytelokuva, peli, luontokokemus tai muunlainen virtuaalielämys. 

Portaalin pojat ovat oman valikoimansa taputelleet sen verran monipuoliseksi, että kakkulat päähän painamalla pääsee käytännössä mihin vaan, mitä voi kuvitella. Todistin kerran oma mielenterveys mielessä sivusta, kun kauhuleffoista ennen Portaalin ovikynnystä pitäneet kaverit luulivat, että 360-asteinen kauhupeli olisi jokin läpihuutohomma. 

No huutojuttu ninemonaan. 

En voi kuvitella itseäni kauheampaan paikkaan tässä elämässä, mutta jos kauhu on sun juttus – tiedät mihin mennä.

Palvelu Lahjaksi -vihkoon ryhmä päätyi mukaan niinkin kaukaa parin vuoden takaa, kuin yhteisistä opinnoista. Kuten paikallinen lahjavihkomme, niin myös Portaali on puhtaasti siis Proakatemia-opintojen mahdollistama tuotos – ja käsittääkseni ylpeä sellainen. 

Omana palvelunaan tämän vuoden vihkossa Portaali tarjoaa tunnin virtuaalielämykset 2-6 hengelle!

Erikoisen näköistä? Ehkä. Koukuttavaa? Kyllä! 

Nappaathan oman Palvelu Lahjaksi -vihkon talteen nyt, mikäli haluat kokea veikeitä virtuaalielämyksiä – vihkoja painetaan rajoitetusti. Portaali on yksi kahdestatoista palveluntarjoajastamme tänä vuonna. Katso muut toimijat tästä!

portaali.fi
palvelulahjaksi.fi

Cheers, Eetu

×