Mikä ihmeen Palvelu Lahjaksi -katalogi?

Palvelu Lahjaksi on lahjakortti, jossa riittää vaihtoehtoja. Kuten nimikin kertoo, nämä vaihtoehdot ovat toinen toistaan parempia palveluja, joista saat valita itse mieluisimman. Paikalliset palveluntarjoajamme ovat lähteneet mukaan tuottamaan ikimuistoista Palvelu Lahjaksi -katalogia juuri sinulle - yhteisenä tarkoituksenamme on tarjota lahja, joka sopii kaikille.

 

Miten katalogi toimii? Mistä sen saa?

Yksinkertaisuudessaan Palvelu Lahjaksi toimii siten, että sen saaja tutkii ensin katalogin tarjonnan, ja valitsee niistä sitten itselleen mieluisimman. Tämän jälkeen hän toimii lahjakorttien ohjeiden mukaan ja palauttaa sen valitsemallensa palveluntarjoajalle.

Katalogin voi ostaa verkkokaupastamme, josta postitamme sen haluamaasi osoitteeseen. Ja koska paikallinen opiskelija asuu vain yhdessä paikassa kerrallaan, niin Tampereella on myös kotikenttäetu: voit tulla noutamaan sen suoraan meiltä näin halutessasi. Näiden lisäksi Palvelu Lahjaksi -katalogeja

 

Kenelle katalogi sopii?

Nykyajan materiaan ja loputtomaan mainostulvaan hukkuu yksi jos toinenkin epätietoinen lahjanostaja. Mitä ostaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä se Marko nyt pitikään? Mitähän sille kummitytölle tänä vuonna pitkään hankkia?

Palvelu Lahjaksi -katalogi on sopiva lahja lähes kaikille - se sisältää palveluja niin hyvinvoinnista elämyksiin ja illanvietosta hemmotteluun. Se sopii merkkipäivien ja arjen muistamiseen ja on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja äitienpäivälahjaksi. Katalogista löytyy vaihtoehtoja moneen lähtöön: sen voi käyttää yksin, seuralaisen tai kokonaisen kaveriporukan kanssa - ja miksei myös muistaa itseään. Kaikki katalogin palvelut ovat arvoltaan yli ostohinnan verran, mikä tekee tuotteesta myös monimuotoisen sijoituksen; niin taloudellisesti kuin elämyksellisesti ajatellen.

 

Mitä hyötyä on ostaa Palvelu Lahjaksi?

Palvelu Lahjaksi on saanut alkunsa Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialta, jonka alumnit ja nykyiset opiskelijat ovat edelleen toiminnan takana. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajia helpolla, hauskalla ja edullisella lahjatuotteella.