Mikä ihmeen Palvelu Lahjaksi -katalogi?

Palvelu Lahjaksi on lahjakortti, jossa riittää vaihtoehtoja. Kuten nimikin kertoo, nämä vaihtoehdot ovat toinen toistaan parempia palveluja, joista saat valita itse mieluisimman. Paikalliset palveluntarjoajamme ovat Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä lähteneet mukaan tuottamaan ikimuistoista Palvelu Lahjaksi -katalogia juuri sinulle - yhteisenä tarkoituksenamme on tarjota lahja, joka sopii kaikille.

Miten katalogi toimii? Mistä sen saa?

Palvelu Lahjaksi toimii siten, että sen saaja tutkii ensin huolellisesti katalogin tarjonnan, ja valitsee sielä itselleen mieluisimman palvelun. Tämän jälkeen saaja varaa ajan tai toimii muiden ohjeistusten mukaisesti, ja palauttaa katalogin valitsemalleen palveluntarjoajalle.

Katalogin voi ostaa verkkokaupastamme, josta postitamme sen haluamaasi osoitteeseen. Tämän lisäksi Palvelu Lahjaksi -katalogeja voi ostaa myöhemmin ilmoitettavilta jälleenmyyjiltä.

Kenelle katalogi sopii?

Nykyajan materiaan ja loputtomaan mainostulvaan hukkuu yksi jos toinenkin epätietoinen lahjanostaja. Mitä ostaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä se Marko nyt pitikään? Mitähän sille kummitytölle tänä vuonna tulisi hankkia?

Palvelu Lahjaksi -katalogi on sopiva lahja lähes kaikille - se sisältää palveluja niin hyvinvoinnista elämyksiin ja illanvietosta hemmotteluun. Se sopii merkkipäivien ja arjen muistamiseen ja on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja äitienpäivälahjaksi. Katalogista löytyy vaihtoehtoja moneen lähtöön: sen voi käyttää yksin, seuralaisen tai kokonaisen kaveriporukan kanssa - ja miksei myös muistaa itseään. Kaikki katalogin palvelut ovat arvoltaan vähintään ostohinnan verran, mikä tekee tuotteesta myös monimuotoisen sijoituksen; niin taloudellisesti kuin elämyksellisesti ajatellen.

Mitä hyötyä on ostaa Palvelu Lahjaksi?

Kyseinen palvelulahjakortti on ainoa laatuaan. Se on saanut alkunsa Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialta, jonka alumnit ja nykyiset opiskelijat ovat edelleen toiminnan takana. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajia helpolla, hauskalla ja edullisella lahjatuotteella.

Toimintaamme ohjaa jokaisessa vaiheessa sloganimme "paikallisilta paikallisille". Hommaa pyörittää nuoret yrittäjät, katalogeja myy eri alojen opiskelijat sekä urheilijat, ja tämä kaikki kulminoituu hetkeen, jossa katalogi tipahtaa pahaa-aavistamattoman asiakkaan postiluukkuun. Hän valitsee palvelun ja paikallinen elinkeinoelämä kiittää.